Project:

House renovation

Client:

Year:

2019

Place:

Volos

S.M.


Πρόκειται για ένα κατάστημα στο κέντρο του Βόλου το οποίο άλλαξε χρήση και θα προσφέρεται προς ενοικίαση μέσω του  site airbnb μετά την απαραίτητη διαμόρφωση του.
 
Διαθέτει έναν ενιαίο χώρο κουζίνας καθιστικού στο ισόγειο και δύο κατάλληλα διαμορφωμένα δωμάτια στο πατάρι τα οποία διαχωρίστηκαν μεταξύ τους με μια μεταλλική κατασκευή με τζάμι όπου και διαμορφώθηκαν και χώροι αποθήκευσης των ρούχων και βαλιτσών. Επιλέξαμε χρώματα του σάπιου μήλου σε συνδυασμό με παλ αποχρώσεις του πράσινου με λευκό και μαύρες μεταλλικές λεπτομέρειες.
 
Τα περισσότερα έπιπλα είναι ειδική κατασκευή σχεδιασμένα και κατασκευασμένα από εμάς έτσι ώστε να καλύπτουν πλήρως τις ιδιαίτερες ανάγκες του χώρου εξοικονομώντας χώρο και μεγιστοποιώντας την λειτουργικότητα.