4.jpg

Πρόκειται για τα σχέδια ανακαίνισης ενός all day cafe bar restaurant στο Βαθύ της Σάμου με την ονομασία 'The logers' Ο  βασικός μας στόχος ήταν να δώσουμε μια νέα πνοή στον χώρο διατηρώντας παράλληλα τον νεομπαρόκ χαρακτήρα που είχε. Επιλέξαμε να κινηθούμε σε μοντέρνες γραμμές με έντονη επιρροή από την baroque εποχή σε συνδυασμό με industrial λεπτομέρειες.

 

Ο χώρος του κυρίως μπαρ πλαισιώθηκε από ένα μεταλλικό μοτίβο ειδικής κατασκευής και τα χρώματα που επιλέχθηκαν και κυριάρχησαν είναι σε ζωηρούς χρωματισμούς επιλεγμένα από μια ευρεία χρωματική παλέτα σε αποχρώσεις  του ροζ, του πράσινου και του μπλε - πετρόλ σε συνδυασμό με έντονο το πράσινο στοιχείο. Η φυσική παρουσία του πράσινου είναι αρκετά έντονη με την προσθήκη διάφορων τύπων διακοσμητικών φυτών εσωτερικού χώρου να κυριαρχούν ενισχυμένη με  μια ταπετσαρία σε ανάλογο ύφος. 

Στην είσοδο του χώρου δημιουργήθηκε ένα ακόμη μπαρ, ενώ στο βάθος του καταστήματος ο χώρος διαμορφώθηκε κατάλληλα έτσι ώστε να καλύπτει τις ανάγκες του για την λειτουργία του ως all day restaurant.