press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/8

Πρόκειται για ένα φούρνο ο οποίος λειτουργεί από το 1966 περνώντας από γενιά σε γενιά. Η νέα γενιά  λοιπόν αισθάνθηκε την ανάγκη να δώσει μια νέα πνοή στο αρτοποιείο και να προσθέσει επιπλέον και την παροχή καφέ. Εμείς αναλάβαμε την μελέτη και τον 3d σχεδιασμό για την εξ ολοκλήρου ανακαίνιση του χώρου, και στην συνέχεια την ανακατασκευή του.
 
Στον νέο ανακαινισμένο χώρο του αρτοποιείου κυριαρχεί το ξύλο σε φυσικό χρώμα, το λευκό μάρμαρο, και το γκρί, με μερικές κίτρινες λεπτομέρειες και μεταλικά στοιχεία. Επίσης προστέθηκε η πώληση καφέ στις καθημερνές παροχές του καταστήματος οπότε έγινε και η ανάλογη διαμόρφωση του χώρου έτσι ώστε να καλύπτεται και αυτή η ανάγκη.

Project:

bakery design

Client:

Ntista 

Year:

2016

Place:

Falani, Larisa