Πρόκειται για τα σχέδια, τη μελέτη διαμόρφωσης και την έκδοση της άδειας λειτουργίας και την επίβλεψη -κατασκευή ενός κτηνιατρείου στο Βόλο. Ο χώρος πριν γίνει κτηνιατρείο ήταν φροντιστήριο για παιδιά οπότε έπρεπε να μελετηθεί σωστά ο χώρος και να μετατραπεί κατάλληλα για να φιλοξενήσει τη νέα χρήση του κτηνιατρείου. 

Κινηθήκαμε σε ανοιχτόχρωμους χρωματισμούς με ένα ελαφρύ πετρόλ χρώμα να κυριαρχεί παράλληλα με το λευκό και το γκρι και δώσαμε ιδιαίτερη έμφαση στην λειτουργικότητα και την πρακτικότητα του χώρου.
 
Διαμορφώθηκαν πέντε ανεξάρτητοι χώροι, ένας χώρος υποδοχής και πώλησης προϊόντων, ένας χώρος εξεταστηρίου - γραφείου, ένας χώρος χειρουργείου, ένας χώρου καλλωπισμού και ένας χώρος νοσηλείας και φιλοξενίας ζώων.

photography : Νικόλαος Χατζηπολίτης 

Project:

Veterinary oficce

Client:

V.P.

Year:

2018

Place:

Volos